Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Όχημα συγκρούστηκε με scooter – Σε κρίσιμη κατάσταση 54χρονη
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γυναίκα ηλικίας 54 ετών, τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία.
Εκτός από τους… μόνιμα απόντες το τελεταίο διάστημα, Μπρου και Γιούστε, προστέθηκε και το όνομα του Εστεμπάν Σακέτι στο απουσιολόγιο, αφού συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες το ματς με τη Δόξα.
Πρόκειται ασφαλώς για πάρα πολύ σημαντική απουσία, αφού ο Αργεντινός άσος είναι το… «μηχανάκι» του Απόλλωνα στη μεσαία γραμμή και όποτε απουσίασε την περσινή σεζόν, το κενό του ήταν κάτι περισσότερο από εμφανές.
Βέβαια, άλλο πέρσι άλλο φέτος, με τον Κύπριο τεχνικό να καλείται να επιλέξει τον κατάλληλο αντικαταστάτη, ούτως ώστε να μην επηρεάσει την ομάδα η απουσία του, για να μπορέσει να επιστρέψει στις νίκες, μία εβδομάδα πριν το Λεμεσιανό ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ.
Πέραν τούτων, προέκυψε και ο τραυματισμός του Ρίτσαρντ Σουμάχ, η σοβαρότητα του οποίου θα διαπιστωθεί από τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Μαγκλίτσα, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την «Κυρία».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις