ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του – Είχε παρασυρθεί από όχημα

ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του – Είχε παρασυρθεί από όχημα

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 25 Οκτωβρίου στην Πάφο.

61χρονος αλλοδαπός, που νοσηλευόταν από τις 25 Οκτωβρίου σε κρίσιμη κατάσταση, υπέκυψε το βράδυ της Τρίτης (30/10) στα τραύματά του.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 12.05π.μ. της 25ης Οκτωβρίου, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος κάτοικος Πάφου, στη λεωφόρο Ποσειδώνος στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε τον 61χρονο, ο οποίος προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο πεζός.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του, θεωρείτο κρίσιμη.

Ο 32χρονος οδηγός του οχήματος, υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη.

Ακολούθως εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE