ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξετάζει την περίπτωση Λοπετέγκι

Εξετάζει την περίπτωση Λοπετέγκι

Πίσω του θέλει να αφήσει την περίοδο που πέρασε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Τζουλέν Λοπετέγκι. Η διοίκηση της «Βασίλισσας» ανακοίνωσε με ένα εξαιρετικά σκληρό τρόπο την απόλυση του Βάσκου τεχνικού, ο οποίος θεωρεί ότι παρά τα κακά αποτελέσματα, δούλεψε με επαγγελματισμό ως το τελευταίο λεπτό και δεν άξιζε αυτά τα άσχημα λόγια.

Ο ίδιος και η ομάδα των συνεργατών του έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται το μέλλον και πηγές από το περιβάλλον τους λένε πως σχεδιάζουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, αφού θέλουν να γυρίσουν γρήγορα σελίδα.

Μεξικό και Μόσχα

Ο Λοπετέγκι δεν θα απέρριπτε το να αναλάβει εκ νέου μια ομάδα, αφού η σεζόν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν είναι τόσο προχωρημένοι. Όπως αποκαλύπτει η «Marca», δεν είναι λίγοι οι Ρώσοι δημοσιογράφοι που επικοινώνησαν μαζί της για να ρωτήσουν ποια είναι η κατάσταση του Βάσκου, αφού δημοσιεύματα τον ήθελαν στον πάγκο της Σπαρτάκ Μόσχας, της οποίας ο Ιταλός τεχνικός, Μάσιμο Καρέρα, αντικαταστάθηκε προ ημερών λόγω κακών αποτελεσμάτων.

Όμως και από το Μεξικό, στο «Mexico Fox», σημείωναν το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας για τον Τζουλέν Λοπετέγκι. Οι Μεξικανοί ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Χουάν Κάρλος Οσόριο , που ήδη αποτελεί παρελθόν.

Πηγή: www.sport-fm.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Αποτροπιασμός στη Χλώρακα: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 26χρονο για βιασμό - Καταζητείται ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Στο κελί για έξι ημέρες ο 48χρονος - Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top