ΚΟΣΜΟΣ

Έβλεπε οράματα ότι η φίλη του θα γίνει «τέρας» και της αφαίρεσε τη ζωή με 200 μαχαιριές

Έβλεπε οράματα ότι η φίλη του θα γίνει «τέρας» και της αφαίρεσε τη ζωή με 200 μαχαιριές

Σε 25χρονια φυλάκιση καταδικάστηκε ένας 34χρονος Κινέζος αφού όμολόγησε πως σκότωσε τη φίλη του, αφού έβλεπε οράματα πως αυτή θα μετατραπεί σε τέρας.

Πρόκειται για τον Liang Jiansen που χαρακτηρίζεται ως χαμηλής νοημοσύνης άνθρωπος από ψυχιάτρους ο οποίος τον Ιούλιο του 2017 παραδέχθηκε ότι σκότωσε την 33χρονη Chen Qihong στο διάμερισμά της στο Οχάιο του Κλιβελαντ.

Σύμφωνα με τον Δικαστή ο Liang με 200 μαχαιριές από μαχαίρι σούσι, αφαίρεσε τη ζωή της 33χρονης και στη συνέχεια την αποκεφάλισε. Ομολόγησε στο Δικαστήριο την πράξη του και δήλωσε πως έβλεπε οράματα ότι η φίλη του θα μετατραπεί σε τέρας.

Κρίθηκε ένοχος για δολοφονία και κακοποίηση του πτώματος και θα εκτίσει ποινή 25 ετών πριν να έχει το δικαίωμα για να υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες ο 34χρονος που όπως αποφάνθηκε γιατροί είναι ψυχικά ασθενής ενδεχομένως δεν έβλεπε μόνο φιλικά το θύμα του, αλλά ήθελε να συνάψουν και ερωτικό δεσμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top