ΚΥΠΡΟΣ: Άγρια δολοφονία στο κατ. Κιόνελι- Μαχαίρωσε με μανία 45χρονη και καταζητείται παντού- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Άγρια δολοφονία στο κατ. Κιόνελι- Μαχαίρωσε με μανία 45χρονη και καταζητείται παντού- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ψευδοαστυνομία στα κατεχόμενα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φερόμενου δράστη της δολοφονίας 45χρονης γυναίκας στο κατεχόμενο χωριο Κιόνελι την Τετάρτη 31/10.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο  δράστης της άγριας δολοφονίας της Gulbahar Ulutan είναι ο FATİH ÇIKRIKÇI με τον οποίο το τελευταίο διάστημα διατηρούσε δεσμό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο δράστης επιτέθηκε στο θύμα στο σπίτι όπου εργαζόταν ως καθαρίστρια στο Κιόνελι, εισβάλλοντας στο σπίτι και προτού της καταφέρει πολλές μαχαιριές στο σώμα της, την ξυλοκόπησε για άγνωστους ακόμα λόγους.

Γείτονες άκουσαν τις κραυγές της γυναίκας και είδαν τον δράστη να διαφέυγει από το πίσω μέρος της οικίας με την λεγόμενη Αστυνομία το απόγευμα της Τετάρτης 31/10 να δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του, ώστε να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Η άτυχη Γκιουλμπαχάρ μεταφέρθηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένη σε Νοσοκομείο όπου γύρω στις 11:30 άφησε την τελευταία της πνοή.

Σε κοντινό σημείο εντοπίστηκε ποδήλατο που πιστεύεται ανήκει στο δράστη ενώ εικάζεται πως παρακολουθούσε την οικία εδώ και μία βδομάδα. Κατά την ώρα της διαφυγή τους φορούσε μπλε τζιν και καρό πουκάμισο ( στα χρώματα του σκακιού).

Δεν αποκλείεται ο FATİH ÇIKRIKÇI να έχει προσπαθήσει να διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές όπως έχει γίνει σε προηγούμενες δολοφονίες στα κατεχόμενο ως εκ τούτου αν δείτε το πρόσωπο της φωτογραφίας ενημερώστε τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE