Πρώτη 'διεθνής' πτήση από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης προς τα κατεχόμενα

Πρώτη 'διεθνής' πτήση από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης προς τα κατεχόμενα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31/10 η πρώτη `διεθνής` πτήση από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (Istanbul Airport) προς το παράνομο αεροδρόμιο «Ερτζάν».

 
Όπως μεταδίδεται  από τα κατεχόμενα, πρόκειται για πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών που προσγειώθηκε στις 18:00.

Ο «υπουργός μεταφορών» Τολγκά Ατακάν χαρακτήρισε την πτήση ως ιστορική στιγμή, προσθέτοντας ότι η εκτέλεση της πρώτης `διεθνούς πτήσης` προς το «Ερτζάν» καταδεικνύει πόσο σημαντικά είναι τα κατεχόμενα για την Τουρκία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE