Πρώτη 'διεθνής' πτήση από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης προς τα κατεχόμενα

Πρώτη 'διεθνής' πτήση από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης προς τα κατεχόμενα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31/10 η πρώτη `διεθνής` πτήση από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (Istanbul Airport) προς το παράνομο αεροδρόμιο «Ερτζάν».

 
Όπως μεταδίδεται  από τα κατεχόμενα, πρόκειται για πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών που προσγειώθηκε στις 18:00.

Ο «υπουργός μεταφορών» Τολγκά Ατακάν χαρακτήρισε την πτήση ως ιστορική στιγμή, προσθέτοντας ότι η εκτέλεση της πρώτης `διεθνούς πτήσης` προς το «Ερτζάν» καταδεικνύει πόσο σημαντικά είναι τα κατεχόμενα για την Τουρκία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE