Μετά και το El clasico της Κύπρου πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία – Τι ΕΚΚΡΕΜΕΙ και η επόμενη αγωνιστική

Μετά και το El clasico της Κύπρου πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία – Τι ΕΚΚΡΕΜΕΙ και η επόμενη αγωνιστική

Το εξ αναβολής ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας έγινε το βράδυ της Τετάρτης (31-10-2018) με τον ΑΠΟΕΛ, να κερδίζει το παιχνίδι με 2-0.

Έτσι, μία εκκρεμότητα που υπήρχε στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας ξεκαθάρισε και πλέον αυτό που απομένει για να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα του μαραθωνίου είναι να διεξαχθούν και οι δύο αναμετρήσεις για τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Αυτές, φυσικά, όπως έχουν προγραμματιστεί θα γίνουν τον Ιανουάριο του 2019, μιας και είχαν αναβληθεί όταν έγιναν οι δυο πρώτες αγωνιστικές ελέω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΑΕΚ.

Αυτά τα παιχνίδια είναι τα εξής:

Για την 1η αγωνιστική: 02-01-2019 ΑΕΚ – Πάφος (ΑΕΚ Αρένα 18:00)

Για τη 2η αγωνιστική: 09-01-2019 ΑΕΚ – Απόλλων (ΑΕΚ Αρένα 19:00)

Μετά και το ντέρμπι αιωνίων ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Πλέον, η προσοχή στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας στρέφεται στην 8η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα αυτής έχει ως εξής:

Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018

17:00 Απόλλων – Ανόρθωση

18:00 ΕΝΠ – Αλκή

19:00 ΑΕΚ – ΑΕΛ

Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018

17:00 Πάφος FC – ΑΠΟΕΛ

18:00 Ομόνοια – Ερμής

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018

Νέα Σαλαμίνα – Δόξα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.