Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Πρόκειται για τον Ευστάθιο Ευσταθίου, πρώην δημοτικό σύμβουλο του ΔΗΚΟ Πάφου, ο οποίος καταδικάστηκε για την υπόθεση μιζών του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, αποφυλακίστηκε την χθες Τετάρτη 31/10.
Ο Ευσταθίου είχε καταδικαστεί στις 19 Μαίου 2017 από το μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, ενώ παρέμεινε στις Κεντρικές Φυλακές για 17 μήνες. Θα αποφυλακιζόταν τον Δεκέμβριο του 2019.
Να σημειώσουμε ότι από τους «VIP» αυτή τη στιγμή παραμένει στις Κεντρικές Φυλακές μόνο ο Γ. Μιχαηλίδης πρώην δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις