ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η PERAZZI τίμησε τον πρωταθλητή σπόρτιγκ

Η PERAZZI τίμησε τον πρωταθλητή σπόρτιγκ

Με βαρύτιμο έπαθλο τίμησε τον πρωταθλητή σπόρτιγκ Λεύκιο Μιλτιάδους, η ιταλική εταιρία σκοπευτικών όπλων PERAZZI.

Ο Λεύκιος Μιλτιάδους, που αγωνίζεται με όπλο της πιο πάνω εταιρίας, κατέκτησε το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ στο αγώνισμα του σπόρτιγκ, «δια περιπάτου», συγκεντρώνοντας μόλις ένα βαθμό ποινής, έναντι 19 β.π του δευτεραθλητή.

Ο διεθνής σκοπευτής πέτυχε πέντε πρώτες νίκες στους οκτώ αγώνες του πρωταθλήματος, γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία της κυπριακής σκοποβολής στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Πέρα από τις επιτυχίες του στο παγκύπριο πρωτάθλημα του σπόρτιγκ, ο Λεύκιος Μιλτιάδους είχε και μια αξιόλογη παρουσία στις διεθνείς του υποχρεώσεις, ιδιαίτερα στο αγώνισμα του κόμπακ, όπου κατέκτησε το Μεσογειακό Κύπελλο, με ένα αργυρό μετάλλιο στο CYPRUS COMPAK GRAND PRIX που έγινε στη Λάρνακα κι ένα χρυσό μετάλλιο στο HELLENIC COMPAK GRAND PRIX που έγινε στην Εύβοια.

Ο πρωταθλητής μας ήταν επίσης μέλος της εθνικής ομάδας κόμπακ που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Παγκόσμιους Αγώνες που έγιναν στην Ιταλία.

Την απονομή του τιμητικού επάθλου στον Κύπριο πρωταθλητή (φώτο), έκανε ο αντιπρόσωπος της PERAZZI στην Κύπρο, Δημήτρης Λόρδος, στη διάρκεια των Παγκύπριων Διασωματειακών Αγώνων Κόμπακ, που έγιναν στο σκοπευτήριο Παραλιμνίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top