Τηλεφωνική επικοινωνία Τούρκου Προέδρου με Πρόεδρο ΗΠΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τούρκου Προέδρου με Πρόεδρο ΗΠΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το απόγευμα της Πέμπτης 1/11 ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ με τον οποίο συζήτησαν διμερή θέματα και τις εξελίξεις στη Συρία, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης. 


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τόνισαν την ανάγκη να ενισχυθούν οι διμερείς τους σχέσεις με εποικοδομητικά βήματα και συμφώνησαν να είναι σε στενή επαφή την επόμενη περίοδο τόσο για τα διμερή όσο και τα περιφερειακά ζητήματα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE