ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη δεύτερο άτομο για παιδική πορνογραφία- Η σχέση του με τον 20χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη δεύτερο άτομο για παιδική πορνογραφία- Η σχέση του με τον 20χρονο

Σε άλλη μία σύλληψη προχώρησε σήμερα (Πέμπτη 1/11) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, για την οποία τελεί ήδη υπό κράτηση 20χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Πρόκειται για 24χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 20χρονος Κύπριος «ντυνόταν» γυναίκα για να πάρει υλικό παιδικής πορνογραφίας

Στην οικία του 24χρονου, διενεργήθηκε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για να τύχουν δικανικών εξετάσεων τρεις σκληροί δίσκοι, τέσσερις συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων, δύο κινητά τηλέφωνα, μια ηλεκτρονική ταμπλέτα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE