ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την καλύτερη ψυχολογία στην «Αρένα» – Ο τραυματισμός Ράσο, οι δύο αμφίβολοι και… ο Λαφράνς

Με την καλύτερη ψυχολογία στην «Αρένα» – Ο τραυματισμός Ράσο, οι δύο αμφίβολοι και… ο Λαφράνς

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του Σαββατιάτικου (03/11) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας στην «Αρένα», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Η Λεμεσιανή ομάδα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με 19 βαθμούς, έχοντας μάλιστα αυξήσει τη διαφορά από τη 2η θέση και θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς με τους ευρωπαίους «κιτρινοπράσινους», όπου θα επιδιώξει να φύγει «αλώβητη» σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Ακόμα όμως κι αν δεν τα καταφέρει, πλέον η ΑΕΛ του Κέρκεζ έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της και έχει αποδείξει πως είναι ικανή για να αποτελέσει το τέταρτο «άλογο» στην κούρσα για τον τίτλο, έστω και με λιγότερες πιθανότητες από τα τρία (γνωστά) φαβορί.

Ο Βόσνιος τεχνικός κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, όπου κυριαρχεί το ομαδικό πνεύμα, η πίστη και το πάθος για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, με τους παίκτες να βγάζουν μία εικόνα ΟΜΑΔΑΣ με όλη τη σημασία της λέξης, με αυτοπεποίθηση στις κινήσεις τους, αλλά και αυτοματισμούς, που φανερώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις σε όλους τους τομείς.

Ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ντούσαν Κέρκεζ αντιμετωπίζει ένα επιπλέον πρόβλημα, αφού τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (30/10) ο Μομσίλο Ράσο (που πάντως δεν είναι στις βασικές επιλογές της τεχνικης ηγεσίας), ο οποίος θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση στο πόδι, η οποία θα τον θέσει νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες.

Οι Βοζίνια και Μπενίτεθ είναι καλύτερα, αλλά η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη. Θα ξεκαθαρίσει ουσιαστικά, στην τελευταία προπόνησης της Παρασκευής (02/11). Ακόμα όμως κι αν συμπεριληφθούν στην αποστολή, δεν θα πάρουν φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα, επιστρέφει ο Ζντραβκόφσκι που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ ο Κέβιν Λαφράνς είναι στο όριο των δύο κίτρινων καρτών και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός απέναντι στην ΑΕΚ, γιατί αν «κιτρινιστεί», θα χάσει το Λεμεσιανό ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Aυτός είναι ο ποινικολόγος στην Ελλάδα που χτύπησε τη σύζυγό του - Βίντεο από την άφιξη του στην Ευελπίδων

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Θλίψη στον Δήμο Λεμεσού: Πέθανε ο Γαβριήλ Ψαρά - «Διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»

Αναστάτωσε ολόκληρο ξενοδοχείο 46χρονη: Μέθυσε και παρενοχλούσε τον κόσμο, επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς



Δεύτερη θητεία Φον ντερ Λάιεν στηρίζει ο ΠτΔ - «Στόχος να κλείσουν οι διαδικασίες τον Ιούλιο»

Δεύτερη θητεία Φον ντερ Λάιεν στηρίζει ο ΠτΔ - «Στόχος να κλείσουν οι διαδικασίες τον Ιούλιο»

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα πρέπει να συνεχίσει για δεύτερη θητεία στην Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν ξεκάθαρο, τόνισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως ελπίζει οι διαδικασίες για την ανάδειξη της ηγεσίας της ΕΕ για τα επόμενα πέντε χρόνια να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top