Άγριο φονικό στην Αγία Νάπα – Γάζωσαν 33χρονο Κύπριο

Άγριο φονικό στην Αγία Νάπα – Γάζωσαν 33χρονο Κύπριο

Νεκρός έπεσε έπειτα από πυρά αγνώστων 33χρονος Κύπριος, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου.

Οι δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να έστησαν ενέδρα θανάτου στον 33χρονο σε συγκεκριμένο σημείο του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Λάρνακας.

Φέρονται να πυροβόλησαν αρχικά το θύμα. Ο 33χρονος να γλίτωσε από τα πρώτα πυρά και να προσπάθησε να διαφύγει από την σκηνή, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Σημειώνεται ότι το όχημα του 33χρονου εντοπίστηκε από γυναίκα οδηγό στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, ενώ η σωρός του στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία έχει στην κατοχή της τα πρώτα στοιχεία που οδηγούν στα κίνητρα του άγριου φονικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE