EΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν τα κατάφερε ο 30χρονος Κύπριος – Πιάστηκε στα πράσα μέσα στο αρτοποιείο

EΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν τα κατάφερε ο 30χρονος Κύπριος – Πιάστηκε στα πράσα μέσα στο αρτοποιείο

Επίδοξος διαρρήκτης πιάστηκε επ’ αυτοφώρω, αφού έκανε θόρυβο μέσα στο αρτοποιείο που πήγε να κλέψει και δυστυχώς γι’ αυτόν… τον άκουσαν!

Συγκεκριμένα, ο επίδοξος διαρρήκτης «μπούκαρε» σε αρτοποιείο στην Τριμίκλινη, αλλά λόγω της φασαρίας που έκανε, τον άκουσε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Μέλη της Δύναμης έφτασαν στο σημείο και εντόπισαν τον δράστη να προσπαθεί να βγει από το αρτοποιείο.

Αμέσως του φόρεσαν χειροπέδες, ενώ έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι στην κατοχή του είχε το ποσό των 51 ευρώ, κουκούλα και διαρρηκτικά εργαλεία.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 30χρονο Ελληνοκύπριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE