EΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν τα κατάφερε ο 30χρονος Κύπριος – Πιάστηκε στα πράσα μέσα στο αρτοποιείο

EΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν τα κατάφερε ο 30χρονος Κύπριος – Πιάστηκε στα πράσα μέσα στο αρτοποιείο

Επίδοξος διαρρήκτης πιάστηκε επ’ αυτοφώρω, αφού έκανε θόρυβο μέσα στο αρτοποιείο που πήγε να κλέψει και δυστυχώς γι’ αυτόν… τον άκουσαν!

Συγκεκριμένα, ο επίδοξος διαρρήκτης «μπούκαρε» σε αρτοποιείο στην Τριμίκλινη, αλλά λόγω της φασαρίας που έκανε, τον άκουσε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Μέλη της Δύναμης έφτασαν στο σημείο και εντόπισαν τον δράστη να προσπαθεί να βγει από το αρτοποιείο.

Αμέσως του φόρεσαν χειροπέδες, ενώ έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι στην κατοχή του είχε το ποσό των 51 ευρώ, κουκούλα και διαρρηκτικά εργαλεία.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 30χρονο Ελληνοκύπριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.