ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απόφαση σε βάρος της πρώην Λαϊκής για κάτοχο αξιογράφων - 40 χιλιάδες ευρώ πλέον τόκους

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απόφαση σε βάρος της πρώην Λαϊκής για κάτοχο αξιογράφων - 40 χιλιάδες ευρώ πλέον τόκους

Νέα απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, δικαιώνει κάτοχο αξιογράφων.

Όπως ακούστηκε στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το πρωί της Παρασκευής (2/11) πολίτης, κάτοχος αξιογράφων που κατέφυγε στη δικαιοσύνη, δικαιώνεται, κατά της πρώην Λαϊκής Τράπεζας .

Έτσι λοιπόν ο πολίτης θα αναμένει να αποζημιωθεί για αξιόγραφα αξίας 40 χιλιάδων ευρώ, πλέον τους τόκους.

Μετά και από αυτή την απόφαση, φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος και για άλλους κατόχους αξιογράφων, να προσφύγουν στη δικαιοσύνη με αυξημένες τις πιθανότητες δικαίωσης τους .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.