Δυο-τρία ΠΡΑΓΜΑΤΑ από ΙΑΤΡΙΚΗ γνωρίζει ο Αναστασίου;

Δυο-τρία ΠΡΑΓΜΑΤΑ από ΙΑΤΡΙΚΗ γνωρίζει ο Αναστασίου;

Είδαμε τις πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή της Ομόνοιας, Γιάννη Αναστασίου, στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Ίντερνετ (ΕΔΩ). 

Σωστά μίλησε ο άνθρωπος, δεν πέταξε καμιά «κοτσάνα», ούτε έταξε λαγούς και πετραχήλια στους Ομονοιάτες. 

Κατάλαβε ότι παραλαμβάνει μια «κατάσταση» που λειτουργεί προβληματικά. Κουβαλά κάμποσες «ασθένειες» η ομάδα, μερικές από τα προηγούμενα χρόνια. Θα χρειαστεί να δουλέψει πολύ, αλλά και να κάνει «αλχημείες» για να την διορθώσει. 

Το μεγαλύτερο ΣΤΟΙΧΗΜΑ, είναι να την κάνει ΟΜΑΔΑ, αλλά και να της… δώσει ομαδικό πνεύμα. 

Θα τον παρακολουθούμε φυσικά το νέο τεχνικό αφεντικό του τριφυλλιού. Θα φανεί στην πορεία αν εκτός από προπονητής, κατέχει και μερικά πράγματα από την ιατρική επιστήμη. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE