ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παράταση στο δικαστικό θρίλερ για το πόρισμα πιθανής διαφθοράς στην Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παράταση στο δικαστικό θρίλερ για το πόρισμα πιθανής διαφθοράς στην Αστυνομία

Παράταση έλαβε το δικαστικό θρίλερ, για παράδοση του πορίσματος για πιθανή διαφθορά στην Αστυνομία, στον πρώην Υπαρχηγό της Αστυνομίας Αντρέα Κυριάκου.

Αναμονή, μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, για την απόφαση του Δικαστή, για το αν η κατηγορούσα αρχή έχει συμμορφωθεί με το διάταγμα για την παράδοση του πορίσματος για διαφθορά στην Αστυνομία, στον τέως Υπαρχηγό Αστυνομίας Αντρέα Κυρικάκου.

Στην δικαστική διαδικασία της Παρασκευής (2/11) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, βρέθηκε ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Κώστας Κληρίδης, στη θέση της κατηγορούσας αρχής.

Το Δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του την ερχόμενη Παρασκευή 9/11, κατά πόσο ο Γενικός Εισαγγελέας έχει συμμορφωθεί με την απόφαση διατάγματος της 29/6/2018 , για παράδοση του πορίσματος για ενδεχόμενο διαφθοράς στο Αστυνομικό Σώμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE