Αποφυλακίστηκε ο 46χρονος που πάσχει από σοβαρή νόσο και κατέληξε στο κελί για 5.500 ευρώ

Αποφυλακίστηκε ο 46χρονος που πάσχει από σοβαρή νόσο και κατέληξε στο κελί για 5.500 ευρώ

Θετική εξέλιξη είχε η υπόθεση που ανέδειξε την Πέμπτη (01/11) το ThemaOnline για 46χρονο που όντας στο τελικό στάδιο της νεφροπάθειας κατέληξε στη φυλακή για απλήρωτα πρόστιμα ύψους 5,5 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι αρμόδιες Αρχές κινητοποιήθηκαν μετά το δημοσίευμά μας και την Πέμπτη (01/11) έγινε διακανονισμός με τον 46χρονο προκειμένου να καταβάλλει ένα ποσό μηνιαίως μέχρι την πλήρη εξόφληση των εκκρεμούντων προστίμων.

Τα πρόστιμα αφορούσαν κυρίως τροχαίες παραβάσεις.

Όπως είχαμε σημειώσει, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της νεφροπάθειας και πρέπει να υποβάλλεται με μεγάλη συχνότητα σε αιμοκάθαρση (αιμοδιάλυση).

Είναι ενδεικτικό ότι για την Πέμπτη (01/11) είχε προγραμματισμένο ραντεβού για αιμοκάθαρση και μόλις αποφυλακίστηκε μετέβη στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στη συγκεκριμένη θεραπεία.

Ιάκωβος Ιακώβου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE