ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΪΚΗΣ: Στα «μαλακά» οι καταδικασθέντες – Την γλίτωσαν με πρόστιμο

ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΪΚΗΣ: Στα «μαλακά» οι καταδικασθέντες – Την γλίτωσαν με πρόστιμο

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, επέβαλε χρηματική ποινή στους τέσσερις καταδικασθέντες στην ποινική υπόθεση της πρώην Λαϊκής τράπεζας.

Συγκεκριμένα, επέβαλε στον Ευθύμιο Μπουλούτα, τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου της Λαϊκής, χρηματική ποινή ύψους 150 χιλιάδων ευρώ ενώ στους, τότε, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο Παναγιώτη Κουννή, τον μη εκτελεστικό Αντιπρόεδρο Νεοκλή Λυσάνδρου και το μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Μάρκο Φόρο χρηματική ποινή ύψους 120 χιλιάδων ευρώ, έκαστος.

Η χρηματική ποινή αφορά μόνο στην δεύτερη κατηγορία, που αφορά σε ψευδείς ή παραπλανητικών στοιχείων και πληροφοριών ή απόκρυψης ενώ στην πρώτη κατηγορία που αφορούσε στα αδικήματα της χειραγώγησης της αγοράς δεν επεβλήθη καμία ποινή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE