Πόσοι θα πάνε ΑΥΡΙΟ στο Τσίρειο…

Πόσοι θα πάνε ΑΥΡΙΟ στο Τσίρειο…

Λογικά θα είναι αυξημένη η προσέλευση των Απολλωνιστών στη Δυτική, σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή. 

Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, που δίδουν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, στη φυσική τους έδρα, το αυριανό με την Ανόρθωση. 

Ενδεχομένως να είναι μισογεμάτη η κερκίδα. 

Τώρα είναι που τους χρειάζεται η ομάδα, για… άμεση επαναφορά στις νίκες, ύστερα απο τη γκέλα με τη Δόξα. 

Φυσικά και δεν τους… ξεγελούν οι έξι βαθμοί συγκομιδή, που έχει μέχρι τώρα η Ανόρθωση. Το προσεγγίζουν ως ντέρμπι το ματς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE