Πόσοι θα πάνε ΑΥΡΙΟ στο Τσίρειο…

Πόσοι θα πάνε ΑΥΡΙΟ στο Τσίρειο…

Λογικά θα είναι αυξημένη η προσέλευση των Απολλωνιστών στη Δυτική, σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή. 

Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, που δίδουν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, στη φυσική τους έδρα, το αυριανό με την Ανόρθωση. 

Ενδεχομένως να είναι μισογεμάτη η κερκίδα. 

Τώρα είναι που τους χρειάζεται η ομάδα, για… άμεση επαναφορά στις νίκες, ύστερα απο τη γκέλα με τη Δόξα. 

Φυσικά και δεν τους… ξεγελούν οι έξι βαθμοί συγκομιδή, που έχει μέχρι τώρα η Ανόρθωση. Το προσεγγίζουν ως ντέρμπι το ματς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE