ΕΞΑΡΙ ή ΤΕΣΣΑΡΙ ο Χάμπος Κυριάκου…

ΕΞΑΡΙ ή ΤΕΣΣΑΡΙ ο Χάμπος Κυριάκου…

Σε σχέση με τον καταρτισμό της ενδεκάδας ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη θέση που θα αγωνιστεί ο Χάμπος Κυριάκου.

Το πιθανότερο είναι να τον χρησιμοποιήσει σε ρόλο αντι-Σακέτι ο Σωφρόνης Αυγουστή. Σε τέτοια περίπτωση «αδειάζει» η θέση στόπερ που έπαιξε στα τελευταία δυο παιχνίδια.

Μάλλον τον Μάριο Στυλιανού θα βάλει δίπλα από τον Ρομπέρζ, αν και υπάρχει και η εναλλακτική του Ντίλαν Ουεντραόγκο.  

Για τα δυο φτερά της επίθεσης, οι Παπουλής και Σαρδινέρο, αναμένεται να ξεκινήσουν. Μπροστά θα είναι ο Ζελάγια, εκτός κι αν ο Μάγκλισα που πέρασε μικροτραυματισμό δηλώσει φουλ έτοιμος. 

Θυμίζουμε ότι στον κατάλογο των απόντων είναι οι: Σακέτι τιμωρημένος, Μπρου, Γιούστε, Καραγιόλ και Σουμά. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE