ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Επίσημη ενημέρωση για την ταυτότητα του 33χρονου δολοφονηθέντος Γκάρι Χριστοδούλου

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Επίσημη ενημέρωση για την ταυτότητα του 33χρονου δολοφονηθέντος Γκάρι Χριστοδούλου

Ο Gary Boris Χριστοδούλου, 33 χρόνων, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, είναι το άτομο που δολοφονήθηκε την Πέμπτη (1/11) λίγο πριν τα μεσάνυχτα κοντά στην Αγία Νάπα.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου, «η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και οι εξετάσεις προς εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται».

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης (01/11) λήφθηκε τηλεφώνημα στην ΑΔΕ Αμμοχώστου σύμφωνα με το οποίο στο δρόμο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, ένα χιλιόμετρο πριν τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας, υπήρχε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο που φαίνεται να είχε εμπλακεί σε δυστύχημα.

Στη περιοχή μετέβησαν άνδρες της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου και της ηγεσίας της Αστυνομίας ενώ αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.

Η περιοχή όπου διαπράχθηκε ο φόνος αποκλείστηκε από την Αστυνομία για αρκετές ώρες και από τις δύο κατευθύνσεις και άρχισαν έρευνες για εντοπισμό τεκμηρίων τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες της επίθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα μετά τον πρώτο πυροβολισμό βγήκε από το αυτοκίνητο του και έτρεξε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες τον κυνήγησαν και με πυροβόλο όπλο κατάφεραν να τον σκοτώσουν με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία απέκλεισε και φρουρούσε την περιοχή όπου βρισκόταν το διαμέρισμα του 33χρονου στην Αγία Νάπα και με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό στοιχείων που ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες της δολοφονίας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE