Η πικρή αλήθεια των υπαλλήλων του OMEGA για τις μαζικές απολύσεις

Η πικρή αλήθεια των υπαλλήλων του OMEGA για τις μαζικές απολύσεις

Δυστυχώς πριν τις απολύσεις, τρεις μήνες πριν, είχαν προηγηθεί προσλήψεις.

Την Πέμπτη, 1/11, τουλάχιστον οκτώ υπάλληλοι του καναλιού του Αρχαγγέλου, δημοσιογραφοι, τεχνικοί, άτομα του marketing έλαβαν επιστολή με την οποία ενημερώθηκαν ότι τερματίζεται η συνεργασία τους με το OMEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline το παράπονο των υπαλλήλων του καναλιού του Αρχαγγέλου, ειδικά αυτών του παλαιού καθεστώτος, είναι ότι απολύθηκαν άτομα σε συγκεκριμένα πόστα ενώ στα ίδια έγιναν προσλήψεις  πριν από τρεις μήνες,

Ν.Κ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE