Πήραν το διαβατήριο του Ροναλντίνιο για μια… αυθαίρετη βίλα!

Πήραν το διαβατήριο του Ροναλντίνιο για μια… αυθαίρετη βίλα!

Σε μπελάδες ο Ροναλντίνιο, αφού έχασε το διαβατήριό του για μια αυθαίρετη βίλα στην άκρη της λίμνης Guaíba στο Πόρτο Αλέγκρε.

Ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του, Νούνο Ασίς βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, αφού η εισαγγελία του Ρίο ντε Τζενέιρο τους καταδίκασε για καταπάτηση προστατευμένης κρατικής περιουσίας. Ειδικότερα, ο Ρόνι και ο Ασίς έχτισαν αυθαίρετη βίλα στη λίμνη Guaíba στο Πόρτο Αλέγκρε, παρά τις απαγορεύσεις που υπήρχαν. Η αγωγή είχε κατατεθεί από τον Φεβρουάριο του 2015 και έκτοτε η δικαιοσύνη είχε καθορίσει την καταβολή προστίμων και άλλων τιμωριών. Ωστόσο, τα δυο αδέλφια δεν είχαν πληρώσει ποτέ τις αποζημιώσεις που κυμαίνονται στα 8,5 εκατομμύρια δολάρια. Ετσι, μέχρι να πληρωθεί το πρόστιμο, ο Ροναλντίνιο δεν θα έχει διαβατήριο, αλλά και άλλα προσωπικά έγγραφα.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE