ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψε ηλικιωμένη μέρα-μεσημέρι και κρύφτηκε σε σχολείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψε ηλικιωμένη μέρα-μεσημέρι και κρύφτηκε σε σχολείο

Αναζητείται από την Αστυνομία άνδρας για κλοπή τσάντας συνταξιούχας στην Λεωφόρο ΡΙΚ στην Αγλαντζιά.

Άγνωστο άνδρα αναζητεί η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής τσάντας συνταξιούχας γυναίκας, ενώ αυτή εξερχόταν το πρωί της Παρασκευής 02/11 από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αστυνομικών και Στρατιωτικών Κύπρου που βρίσκεται επί της Λεωφόρου ΡΙΚ, στην Αγλαντζιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 10:20 το πρωί της Παρασκευής 02/11 συνταξιούχα γυναίκα, ενώ είχε βγει από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Αστυνομικών και περπατούσε στο πεζοδρόμιο που εφάπτεται του Δ΄ Δημοτικού Σχολείου Αγλαντζιάς που βρίσκεται στη Λεωφόρο ΡΙΚ, άγνωστος άνδρας της άρπαξε τη τσάντα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, η τσάντα περιείχε το ποσό των €130, την πιστωτική της κάρτα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο άγνωστος άνδρας θεάθηκε να διέρχεται από το γήπεδο του Δημοτικού Σχολείου μετά την κλοπή και να εξέρχεται από την άλλη πλευρά του σχολείου.

Από ΚΥΠΕ

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE