«Πήρε» το iPhone του Αβέρωφ ο Μαλάς – «Έκαμεν τα σιόνι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Πήρε» το iPhone του Αβέρωφ ο Μαλάς – «Έκαμεν τα σιόνι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πήγε στην συνάντηση του Αβέρωφ με τους twitterάδες ο Μαλάς και έφυγε με το iPhone.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 02/11 στο Lemon Park στη Λευκωσία, η πρωτότυπη συνάντηση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, με τους twitterάδες.

Εκεί παραβρέθηκαν πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ενεργοί πολίτες όλοι – ή τουλάχιστον οι πλείστοι – ενεργοί χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο ΔΗΣΥ κλήρωνε ένα iPhone με τους συμμετέχοντες να γράφουν τα στοιχεία τους σε ένα κομμάτι χαρτί και να το πετάνε εντός της κάλπης.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία και του Σταύρου Μαλά στο σημείο.

Μαλάς ο οποίος όχι μόνο είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολιτικούς και πολίτες, αλλά κατάφερε να κερδίσει και το iPhone!

iPhone, το οποίο παρέλαβε με την υπόσχεση πως ένα μικρό παιδί θα «χαρεί» την συσκευή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το τυχερό «ψηφοδέλτιο» τράβηξε ο τέως υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να γράφει χαριτολογώντας πως «έκαμεν τα σσιόνι».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE