«Πήρε» το iPhone του Αβέρωφ ο Μαλάς – «Έκαμεν τα σιόνι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Πήρε» το iPhone του Αβέρωφ ο Μαλάς – «Έκαμεν τα σιόνι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πήγε στην συνάντηση του Αβέρωφ με τους twitterάδες ο Μαλάς και έφυγε με το iPhone.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 02/11 στο Lemon Park στη Λευκωσία, η πρωτότυπη συνάντηση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, με τους twitterάδες.

Εκεί παραβρέθηκαν πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ενεργοί πολίτες όλοι – ή τουλάχιστον οι πλείστοι – ενεργοί χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο ΔΗΣΥ κλήρωνε ένα iPhone με τους συμμετέχοντες να γράφουν τα στοιχεία τους σε ένα κομμάτι χαρτί και να το πετάνε εντός της κάλπης.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία και του Σταύρου Μαλά στο σημείο.

Μαλάς ο οποίος όχι μόνο είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολιτικούς και πολίτες, αλλά κατάφερε να κερδίσει και το iPhone!

iPhone, το οποίο παρέλαβε με την υπόσχεση πως ένα μικρό παιδί θα «χαρεί» την συσκευή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το τυχερό «ψηφοδέλτιο» τράβηξε ο τέως υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να γράφει χαριτολογώντας πως «έκαμεν τα σσιόνι».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE