ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγαν για «κουμάρι» και έχασαν όλοι – «Βραχιολάκια» σε συνταξιούχο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγαν για «κουμάρι» και έχασαν όλοι – «Βραχιολάκια» σε συνταξιούχο

Παράνομο υποστατικό ηλεκτρονικού τζόγου στον Ύψωνα.

Συνολικά οκτώ πρόσωπα εντοπίστηκαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής 02/11, να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να επιδίδονται σε ηλεκτρονικό τζόγο, σε υποστατικό στον Ύψωνα, ενώ ο 73χρονος διαχειριστής του συνελήφθη από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Η επιχείρηση διεξήχθη από τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής μέχρι τη 01:00 του Σαββάτου 03/11, σε συνεργασία της Αστυνομίας της Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν οκτώ πρόσωπα να λαμβάνουν μέρος σε ηλεκτρονικά παιχνίδια τζόγου, κατά παράβαση του Περί Στοιχημάτων Νόμου,  ενώ ο 73χρονος διαχειριστής του υποστατικού συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας των ΒΒ.

Κατασχέθηκαν επίσης 42 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το χρηματικό ποσό των 1,636 ευρώ, ένα κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνας και διάφορα έγγραφα.

Οι οκτώ θαμώνες κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να παρουσιαστούν αργότερα ενώπιον δικαστηρίου, ενώ ο διαχειριστής του υποστατικού οδηγείται σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE