ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ατάκες Ανορθωσιατών για Απόλλων – «Πάτερ ημών, μεγάλη η χάρη του και… ΑΜΗΝ» (PICS)

ΕΠΟΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ατάκες Ανορθωσιατών για Απόλλων – «Πάτερ ημών, μεγάλη η χάρη του και… ΑΜΗΝ» (PICS)

Η κάκιστη πορεία της Ανόρθωσης στις πρώτες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος φαίνεται πως δεν… πτοεί τους Ανορθωσιάτες, οι οποίοι πέραν από τις αντιδράσεις αντιμετωπίζουν την κατάσταση με αρκετή δόση χιούμορ.

Μια νίκη σε 7 αγωνιστικές και έξι συνεχόμενα ματς μακριά από ένα τρίποντο είναι πολλά για μια ομάδα του μεγέθους της Ανόρθωσης. Οι φίλοι της ομάδας μάλιστα αντέδρασαν έντονα μετά την ήττα από την ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα ενώ τώρα πλέον βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον εξίσου δυνατό Απόλλωνα.

Και ενώ η Κυρία και ο Στρέπελ ψάχνουν να βρουν τρόπους αντίδρασης και αντιμετώπισης των γαλάζιων του Σωφρόνη Αυγουστή, οι οπαδοί της Ανόρθωσης στα social δίνουν ρεσιτάλ χιούμορ και πλάκας προς την ίδια την ομάδα τους.

Αρχικά ρίχνοντας μια ματιά στα social το πρωί του Σαββάτου είδαμε αυτό το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της Ανόρθωσης για προαγγελία του ντέρμπι με Απόλλωνα.

Ένας φίλαθλος της Ανόρθωσης κάνει την… προσευχή του για να μην χάσει η ομάδα του, δίνοντας αρκετή δόση χιούμορ στο σχόλιο του. Και στη συνέχεια αυτό…

Οι φίλοι της Κυρίας αντιμετωπίζουν την τραγική πορεία της ομάδας τους με χιούμορ. Και το συνέχισαν με αρκετά ευφάνταστα μηνύματα με βάση την θρησκεία και τον Θεό (χωρίς όμως να προβαίνουν σε προσβλητικά σχόλια).

Υ.Γ. Ελπίζω όλοι να αντιλαμβανόμαστε το χαλαρό και χιουμοριστικό ύφος του άρθρου όπως και των δημοσιεύσεων που έγιναν…

Α.Χ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top