Πετρούνιας: «Έδωσα όλη μου την ψυχή για να πάρω το χρυσό μετάλλιο»

Πετρούνιας: «Έδωσα όλη μου την ψυχή για να πάρω το χρυσό μετάλλιο»

Το βράδυ του Σαββάτου 03/11 αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα η ελληνική αποστολή της ενόργανης γυμναστικής, που έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα και ανάμεσά τους ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας.

Ωστόσο, δεν θα μείνει στην ελληνική πρωτεύουσα, παρά μόνο για λίγες ώρες, καθώς την Κυριακή 04/11 θα «πετάξει» για την Γαλλία, συνοδευόμενος από τους δικούς του ανθρώπους και τον γιατρό της Ομοσπονδίας και μεθαύριο Δευτέρα (5/11) στις 7:15 το πρωί, θα μπει για επέμβαση στο χειρουργείο ενός Ιατρικού Κέντρου, που είναι εξιδεικευμένο για αποκατάσταση ορθοπεδικών προβλημάτων, όπως αυτό στον αριστερό ώμο του Έλληνα Ολυμπιονίκη.

«Φοβάμαι λίγο την επέμβαση, γιατί δεν έχω χειρουργηθεί στον ώμο άλλη φορά, αλλά ανυπομονώ να γίνει, γιατί κουβαλάω αυτόν τον πόνο εδώ και δέκα μήνες και δεν αντέχω άλλο», έλεγε ο Πετρούνιας, δηλώσεις του οποίου φιλοξενεί το Σάββατο η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης της Ντόχα.

«Είμαι ενθουσιασμένος, γιατί ήταν πολύ δύσκολο για μένα, με το πρόβλημα που έχω στον ώμο. Νομίζω ότι η επιτυχία ήταν 50% με το σώμα και 50% με την ψυχή», λέει μεταξύ άλλων, ενώ για την παρουσία Ελλήνων φιλάθλων στην εξέδρα του γυμναστηρίου ‘Αρένα’ σχολίασε: «Ήταν καταπληκτικό. Ξεκίνησα για να κάνω την προθέρμανση και όταν επέστρεψα στην Αρένα είδα όλες αυτές τις ελληνικές σημαίες. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έχουμε 5.000 Έλληνες που εργάζονται στη Ντόχα, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσοι πολλοί εδώ. Όταν έφτασε η στιγμή να αγωνιστώ, ο προπονητής μου είπε: Κάντο για αυτούς. Έδωσα όλη μου την ψυχή για να πάρω το χρυσό μετάλλιο».

Για το αν αμέσως μετά το τέλος της προσπάθειάς του σκέφτηκε ότι θα πάρει τη νίκη, παρ’ όλο που αγωνίστηκε πρώτος, απάντησε: «Ναι, γιατί η προσπάθειά μου ήταν καλή και η έξοδος πετυχημένη. Όμως το επίπεδο των αθλητών ήταν αρκετά υψηλό και όταν είδα την βαθμολογία, δεν ήμουν τόσο σίγουρος, αλλά πάλι σκέφτηκα ότι θα ήταν αρκετή για να νικήσω».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE