ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Κι άλλος παίκτης για κατάθεση -«Ενέσιμα σκευάσματα και σε άλλη ομάδα»

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Κι άλλος παίκτης για κατάθεση -«Ενέσιμα σκευάσματα και σε άλλη ομάδα»

 Άλλος ένας ποδοσφαιριστής έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση χορήγησης ουσιών μέσω ένεσης.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, με τα όσα ανέφερε στους εξεταστές της υπόθεσης επιβεβαίωσε τα όσα έχουν ήδη αναφέρει στην Αστυνομία οι Παναγιώτης Λοϊζίδης και Παναγιώτης Φραγκέσκου, οι οποίοι έχουν σταματήσει το προβλήματα λόγω καρδιακού προβλήματος.

Μάλιστα, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει εμπλέξει κι άλλη ομάδα στο «παιχνίδι» με τα ενέσιμα σκευάσματα.

Την υπόθεση, ως γνωστόν, απεκάλυψε το ThemaOnline. Όπως σημειώσαμε από το μεσημέρι της Πέμπτης (01/11) οι Φραγκέσκου και Λοϊζίδης-μαζί με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρο Νεοφυτίδη- μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και έδωσαν κατάθεση, προβάλλοντας κάποιους ισχυρισμούς.

Μεταξύ άλλων φέρονται να υποστήριξαν ότι κατά την σεζόν 2017-18 κι ενώ αγωνίζονταν στην Αλκή, άτομο που συνεργαζόταν με τον σύλλογο τους χορήγησε ουσίες μέσω σύριγγας, χωρίς να τους διευκρινιστεί ακριβώς για ποιες ουσίες πρόκειται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.