ΑΝΗΣΥΧΙΑ στην ΑΕΛ με Ντα Σίλβα ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι

ΑΝΗΣΥΧΙΑ στην ΑΕΛ με Ντα Σίλβα ενόψει του Λεμεσιανού ντέρμπι

Άτυχος στάθηκε ο Βραζιλιάνος «μάγος» της ΑΕΛ, Άλεξ Ντα Σίλβα στο αποψινό ντέρμπι στην «Αρένα» με αντίπαλο την ΑΕΚ, αφού τραυματίστηκε στο 90ο λεπτό και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Μάλιστα, αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την κατάσταση του, αφού την επόμενη Κυριακή (11/10), οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα.

Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και σίγουρα οι της ΑΕΛ εύχονται να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE