ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΠΕΓΕΙΑ: Η επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς σε κατοικίες- Προβλήματα σε δίκτυο της ΑΗΚ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΠΕΓΕΙΑ:  Η επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς σε κατοικίες- Προβλήματα σε δίκτυο της ΑΗΚ

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 07.52 σήμερα στην περιοχή Πέγειας, της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν συνολικά 6 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και Σταθμό Υπαίθρου Στρουμπιού και 1 καδενοφόρο όχημα της επαρχιακής Διοίκησης.
 
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε πλησίον κατοικημένης περιοχής και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε επέκταση της σε κατοικίες.
 
Η πυρκαγιά, από την οποία επηρεάστηκαν ηλεκτρικά καλώδια, κατέκαυσε συνολική έκταση 1 1/2 περίπου εκταρίου από ξηρά χόρτα , άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων.
 
Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE