ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο «σφυρί» ακίνητα εργοληπτικής εταιρίας που πτώχευσε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο «σφυρί» ακίνητα εργοληπτικής εταιρίας που πτώχευσε

Άλλη μια εταιρία δεν κατάφερε προφανώς να «επιβιώσει» λόγω της οικονομικής κρίσης, με αποτέλεσμα να ανατεθεί σε διαχειριστή-παραλήπτη η πώληση των περιουσιακών στοιχείων, κάτι που θα γίνει μέσω προσφορών.

Η πιο κάτω ανακοίνωση δημοσιεύτηκε την Κυριακή 4/11 στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» και αφορά την εργοληπτική εταιρία SAVVAS CHRYSOSTOMOU DEVELOPERS LTD της οποίας τα ακίνητα, αφορά οικόπεδα και χωράφια, θα πωληθούν.

Ο Διαχειριστής-παραλήπτης θα δέχεται προσφορές για τα πιο κάτω ακίνητα μέχρι τις 22/11 ενώ για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει σχετικό τηλέφωνο στο οποίοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE