ΣΠΑΝΙΟ αυτό που έκανε ο Αναστασίου και… ολικό λίφτινγκ (ενδεκάδα)

ΣΠΑΝΙΟ αυτό που έκανε ο Αναστασίου και… ολικό λίφτινγκ (ενδεκάδα)

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας κόντρα στον Ερμή (4/11) δείχνει κάτι που δεν περιμέναμε αρκετοί.

Οι πρώτοι έντεκα των πρασίνων: Μεχίας, Βύντρα, Πρέτσε, Λόρα, Μανρίκε, Κατελάρης, Σοάρες, Γκόμεζ, Αντόνια, Χριστοφή, Ραμίρεζ

Ο Ματ Ντάρμπισαιαρ έμεινε τελικά στον πάγκο με τον Ραμίρες να αρχίζει βασικός στην κορυφή της επίθεσης ενώ εξέπληξε με την επιλογή να κάνει πάρα πολλές αλλαγές. Στον αριθμό τους συνολικά πέντε.

Ο Πρέτσε πήρε τη θέση του Γκαφούρ σε σχέση με τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ο Λόρα στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Κούσουλου, ο Μανρίκε στη θέση του Ίσμα Λόπεθ, ο Κατελάρης στο κέντρο αντί του Ενρίκες και ο Αντόνια στα άκρα της επίθεσης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE