Επιτέλους νίκη για το «τριφύλλι» στο ντεμπούτο Αναστασίου!

Επιτέλους νίκη για το «τριφύλλι» στο ντεμπούτο Αναστασίου!

Η Ομόνοια επικράτησε με 2-1 του Ερμή (4/11) στο ΓΣΠ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δύο γκολ ο Γκόμεθ από το σημείο του πέναλτι, ισοφάρισε προσωρινά στο 50′ ο Μαύρου για τους φιλοξενούμενους.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Ο Ερμής πάντως έδειξε να μην έχει διάθεση να ταμπουρωθεί πίσω, προσπάθησε να αναπτυχθεί από τα άκρα όμως έλειπε η μεγάλη φάση στο πρώτο δεκάλεπτο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE