Στο ματς του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα ωστόσο ταιριάζει γάντι, καθώς οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, δεν κατάφεραν όμως να το εκμεταλλευτούν και το 0-0 ήρθε αυτονόητα.
Απόλυτα μοιρασμένο υπήρξε το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες στο Γεντί Κουλέ.
Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας πήγε στην Κρήτη μετρώντας μόνο ήττες στο πρωτάθλημα γεγονός που τον μετουσίωνε αυτόματα σε αουτσάιντερ της αναμέτρησης και στο πρώτο ημίχρονο η εκτίμηση αυτή έμοιαζε να επιβεβαιώνεται στο έπακρο καθώς η ομάδα της Κρήτης είχε το πάνω χέρι.
Χαρακτηριστικό είναι πως η κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο έφτασε το 68% για τους γηπεδούχους που θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ αν βρισκόταν σε καλύτερη μέρα ο Αραβίδης.
Στην επανάληψη ωστόσο, ο Απόλλωνας έδειξε πως η εξαιρετική εμφάνισή του στο «Καραϊσκάκης» δεν ήταν απλά ένα πυροτέχνημα.
Η ομάδα του Μαντζουράκη μεταμορφώθηκε και ειδικά από την στιγμή που μπήκε στο ματς ο Σικαμπάλα και μετά είχε την απόλυτη υπεροχή χάνοντας μάλιστα και ορισμένες πολύ σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.
Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο έλαβε χώρα και η φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι όταν στο 54′ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κύργια μέσα στην περιοχή αλλά δεν δόθηκε πέναλτι.
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γινόταν αν σε αυτή τη φάση ο ΟΦΗ είχε προηγηθεί αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι με τα «αν» δεν γράφεται η ιστορία.
Και αυτή έγραψε ότι ο Απόλλων είχε την υπεροχή των κινήσεων στην επανάληψη με εξαίρεση ίσως το το τελευταίο δεκάλεπτο οπότε και ο ΟΦΗ ανέκτησε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει κάτι.
Και κάπως έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και ο ΟΦΗ έφτασε τους 7 βαθμούς τη στιγμή που ο Απόλλωνας πήρε τον πρώτο της βαθμό.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος – Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης – Παπάζογλου, Νάστος (65’ Ντίνας) – Κυριακίδης, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης (65’ Βουό) – Αραβίδης (80’ Νέιρα).
Απόλλων Σμύρνης (Μαντζουράκης): Χουάντερσον – Στάθης, Λούκιτς, Κύργιας, Οριουέλα – Γκίνο, Κονέ – Ντ’ Ούρσο (92’ Τζανετόπουλος), Μπεντινέλι (61’ Σικαμπάλα), Τριάδης (82’ Ακόστα) – Μάντζιος.
Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com