ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: Ξεσαλώνουν μαθητές – Έξαρση του χαπιού της «επόμενης ημέρας» και υπερκατανάλωση ουσιών

ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: Ξεσαλώνουν μαθητές – Έξαρση του χαπιού της «επόμενης ημέρας» και υπερκατανάλωση ουσιών

Οι εκδρομές που διοργανώνονται από μαθητές, πονοκεφαλιάζους αρμόδιες Αρχές, λόγω της συμπεριφοράς που αναπτύσσουν οι ανήλικοι.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε το πρωί της Δευτέρας (5/11) στο «Πρωινό δρομολόγιο» του ΡΙΚ ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, Κυριάκος Νικηφόρου, η κατάσταση με τις εκδρομές των μαθητών έχει ξεφύγει.

Μιλώντας συγκεκριμένα για τις εκδρομές (διήμερα- τριήμερα) που διοργανώνονται εδώ και χρόνια από τους μαθητές στην Κακοπετριά, ο κ. Νικηφόρου αναφέρθηκε στην μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών από πλευράς μαθητών. Μάλιστα, ανάφερε ότι υπάρχει και έξαρση στο χάπι της «επόμενης ημέρας», εννοώντας προφανώς ότι προχωρούν σε σεξουαλικές πράξεις χωρίς προφυλάξεις.

Επίσης, είπε ότι αρκετές φορές, στην κατοχή μαθητών που βρίσκονται σε εκδρομή, εντοπίστηκαν ρόπαλα, σιδερογροθιές και άλλα.

Όπως είπε ο κ. Νικηφόρου, οι Αστυνομία είναι ενήμερη για τα γεγονότα και βρίσκεται σε ετοιμότητα. Δηλώνει μάλιστα ότι όποτε κριθεί απαραίτητο, η ιδία θα παρεμβαίνει και θα προχωρεί σε συλλήψεις.

Βεβαίως, όλα αυτά, δεν συμβαίνουν μόνο σε εκδρομές που διοργανώνονται στην Κακοπετριά, ωστόσο ο κ. Νικηφόρου έδωσε ένα πιο συγκεκριμένο παράδειγμα.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE