ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε όχημα πολυτελείας ιδιοκτησίας 44χρονης – Φρουρείται η σκηνή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε όχημα πολυτελείας ιδιοκτησίας 44χρονης – Φρουρείται η σκηνή

Πυρκαγιά ξέσπασε σε όχημα 44χρονης, το βράδυ της Κυριακής (4/11) στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, η ώρα 20:05 το βράδυ της Κυριακής (4/11) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Mercedes C180 το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Αγίου Νικολάου  στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20:20.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της μηχανής.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλικτήρα.    

Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία και θα γίνει σε συνεργασία μαζί με την Πυροσβεστική την Δευτέρα (5/11) διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.