Εντός του 2018 οι προσφορές για ιατρικό κέντρο στη Γεροσκήπου

Εντός του 2018 οι προσφορές για ιατρικό κέντρο στη Γεροσκήπου

Τη δημιουργία ιατρικού κέντρου προωθεί ο Δήμος Γεροσκήπου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη, με τις προσφορές να προκηρύσσονται πριν από το τέλος του έτους, ενώ οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές του 2019.

Το ιατρικό κέντρο θα κατασκευαστεί σε τεμάχιο πλησίον του κυκλικού κόμβου Κολώνης που αποτελεί δωρεά του συμπολίτη τους Χριστόφορου Χατζηλαμπρή, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παυλίδης.

Ερωτηθείς σχετικά είπε πως το έργο χρηματοδοτείται κατά τα 4/5 από το Κράτος και θα εξυπηρετεί πέρα από τη Γεροσκήπου και τις κοινότητες της ανατολικής Πάφου. Το κόστος της κατασκευής του υπολογίζεται στο 1.300.000 ευρώ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE