Συζητήθηκε η ΚΙΝΗΣΗ Τραμετσάνι με Μοράις… Το έκαναν άλλοι ΔΥΟ κόουτς

Συζητήθηκε η ΚΙΝΗΣΗ Τραμετσάνι με Μοράις… Το έκαναν άλλοι ΔΥΟ κόουτς

Συζητήθηκε η απόφαση του Πάολο Τραμετσάνι να αντικαταστήσει τον Νούνο Μοράις με τον Γκέντσογλου, στο 59ο λεπτό του χθεσινού αγώνα με την Πάφο.

Δεν το έπρατταν συχνά οι προκάτοχοι του, σε παιχνίδια πρωταθλήματος που η ομάδα δεν  τα είχε «καθαρίσει», αλλά βρισκόταν σε φάση διεκδίκησης της νίκης. 

Το έκαναν άλλοι δυο προπονητές, σε τέτοια υφής ματς, στο πρόσφατο παρελθόν: 

-Στο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος στις 9/04/2016, ο Κετσπάγια τον είχα αλλάξει με τον Αντωνιάδη στο 67ο λεπτό, με το σκορ να είναι 1-1.  

-Στις 7/05/2017 ο Γιώργος Δώνης έβγαλε τον Μοράις -κατά σύμπτωση- στο 67ο λεπτό, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, όταν το σκορ ήταν 0-0. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE