ΚΥΠΡΟΣ: Έβαλε την γιαγιούλα με την ρόμπα πάνω στην μοτοσικλέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έβαλε την γιαγιούλα με την ρόμπα πάνω στην μοτοσικλέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χωρίς προστατευτικό κράνος και τον απαραίτητο ρουχισμό, ανέβασε στην μοτοσικλέτα την ηλικιωμένη γυναίκα!

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην ομάδα «I Love Cyprus ΡΕ», δείχνει μια μοτοσικλέτα στην οποία βρίσκονται διπλοκαβάλα, ο οδηγός και μια ηλικιωμένη γυναίκα!

Ο οδηγός, φαίνεται να φοράει κοντό παντελονάκι και φανέλα, ενδυμασία που δεν είναι η καταλληλότερη, αλλά φέρει το προστατευτικό του κράνος!

Ωστόσο, η ηλικιωμένη που είναι συνοδηγός, εκτός του ότι κάθετε με λάθος τρόπο στην μοτοσικλέτα, δεν φέρει σε καμία περίπτωση τα απαραίτητα που πρέπει να φορεί ένας επιβάτης δίκυκλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE