Θετική η διάνοιξη των οδοφραγμάτων, λέει ο 'πρόεδρος' της 'βουλής'

Θετική η διάνοιξη των οδοφραγμάτων, λέει ο 'πρόεδρος' της 'βουλής'

Η διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου στις 12 Νοεμβρίου θα επηρεάσει σημαντικά τον τουρισμό και το εμπόριο σύμφωνα με τον «πρόεδρο» της «βουλής» Τεμπερούκεν Ουλούτσαϊ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή δήλωσή του ο Ουλούτσαϊ αναφέρθηκε στη διάνοιξη των δύο οδοφραγμάτων, σημειώνοντας ότι η διάνοιξη του οδοφράγματος στο Απλίκι θα επηρεάσει θετικά την ανάπτυξη της περιοχή στην κατεχόμενη Λεύκα, ενώ η διάνοιξη του οδοφράγματος στην Δερύνεια θα επηρεάσει την περιοχή κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Η διάνοιξη των οδοφραγμάτων εκτός αυτού θα δημιουργήσει και μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο κοινοτήτων είπε ο Ουλούτσαϊ και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών αυτών.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE