ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβάλλονται τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου - Θα ερχόταν και ο Μακρόν

Αναβάλλονται τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου - Θα ερχόταν και ο Μακρόν

Μετακινούνται μέχρι νεωτέρας τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου. Αναμενόταν να έρθει για τα εγκαίνια και ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει την ακύρωση των επίσημων εγκαινίων του κτιρίου του Κέντρου Πληροφόρησης-Βιβλιοθήκης «Στέλιου Ιωάννου», τα οποία είχαν προγραμματιστεί για τις 22 Νοεμβρίου 2018.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε το ΚΥΠΕ τον Νοέμβριο αναμένεται να επισκεφθεί την Κύπρο ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, για συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη με τον οποίο θα ανακοινώσει σειρά συμφωνιών μεταξύ των δυο χωρών επί διαφόρων θεμάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το ΚΥΠΕ στις 8 Σεμπτεμβρίου, η χρονική στιγμή κατά την οποία ο Γάλλος Πρόεδρος αναμένεται να επισκεφθεί το νησί σχετίζεται με πρόσκληση που του απήθυνε πριν έξι μήνες ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, για να παραστεί στα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης – Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου "Στέλιος Ιωάννου" που θα τελεστούν στις 22 Νοεμβρίου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top