ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Πάρτε ομπρέλα και ετοιμαστείτε για βροχές

ΚΥΠΡΟΣ: Πάρτε ομπρέλα και ετοιμαστείτε για βροχές

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Δευτέρας 05/11 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ανατολικά ή και τα βόρεια παράλια.

Οι άνεμοι θα θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα ανατολικά παράλια όπου και θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό τα νότια και δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα ανατολικά παράλια, και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 06/11, αρχικά, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό καταιγίδα στα ορεινά και νότια παράλια.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τρίτης ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα βορειοανατολικά παράλια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη 07/11 και την Πέμπτη 08/11 θα υπάρχουν διαστήματα με αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα που είναι ελαφρώς πιο πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

Την Παρασκευή 9/11, από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν τη Δευτέρα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top