Ταξίδεψε Βουλγαρία και έχει στόχο

Ταξίδεψε Βουλγαρία και έχει στόχο

Στη Βουλγαρία ταξίδεψε η Petrolina ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι της με την Μπαλκάν.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Για την Βουλγαρία ταξίδεψε σήμερα (05/11) η Πετρολίνα ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα για την 4η αγωνιστική στον Β’ Όμιλο του FIBA Europe Cup με αντίπαλο την Balcan BC (Τετάρτη 07/11, 19:00).

Η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει προπόνηση αύριο (06/11) το απόγευμα στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κουκούρη θα προσπαθήσει για να εμφανιστεί εκ νέου ανταγωνιστικό και να παλέψει για το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα στον όμιλο, έχοντας εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι Βουλγάρικη ομάδα. Στον αγώνα που έγινε στο Κίτιον οι Βούλγαροι είχαν κερδίσει με 79-68, ενώ στο άλλο παιχνίδι η Belfius Mons-Hainaut αντιμετωπίζει την Tsmoki-Minsk.

Στην βαθμολογία του Β’ Ομίλου η Balcan BC προπορεύεται με 6 βαθμούς, η Tsmoki-Minsk ακολουθεί με 5 βαθμούς, η ομάδα μας είναι στους 4 βαθμούς και η Belfius Mons-Hainaut είναι στους 3 βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι του Β’ Ομίλου η Balkan BC αντιμετωπίζει την Belfius Mons-Hainaut.
Το παιχνίδι θα μεταδίδεται μέσω live streaming από το κανάλι του FIBA Europe Cup στο YouTube και από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE