Έτσι χαρακτηρίζει τον ΝΟΜΟ της ΚΑΡΤΑΣ Κύπριος παίκτης – Γιατί ΘΥΜΩΝΕΙ με αυτούς που ΠΑΝΕ γήπεδο

Έτσι χαρακτηρίζει τον ΝΟΜΟ της ΚΑΡΤΑΣ Κύπριος παίκτης – Γιατί ΘΥΜΩΝΕΙ με αυτούς που ΠΑΝΕ γήπεδο

Ο Γιώργος Παλάλας μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 δεν δίστασε να μιλήσει και για το μέτρο – νόμο της Κάρτας Φιλάθλου.

Διαβάστε: 

ΕΝΤΟΝΟΣ ο Παλάλας για την Κάρτα Φιλάθλου – Τι είπε για την μπασκετική ΑΕΛ και την… αρμάδα του Κέρκεζ

Συγκεκριμένα, ο Κύπριος καλαθοσφαιριστής ανέφερε «Ο μόνος λόγος που δεν πηγαίνω στο γήπεδο είναι η κάρτα φιλάθλου. Δεν είναι η κάρτα που με θυμώνει. Είναι ο νόμος. Είναι ένας τρομονόμος. Είναι αδιανόητο να ξέρω ότι υπάρχει αυτό το μέτρο. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και έτσι πρέπει να παραμένουμε. Εγώ θυμώνω με αυτούς που πάνε γήπεδο. Ελπίζω να συνεχιστεί η αποχή από το οπαδικό κίνημα και εγώ θα τους βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ. Για παράδειγμα, η ΑΕΛ είναι η πρώτη ομάδα μαζί με τον Απόλλωνα που έχουν ζημιώσει γύρω στο 70% του κόσμου απέχει. Φταίει αποκλειστικά και μόνο η κάρτα οπαδού από την απουσία του κόσμου στα γήπεδα και αυτό ισχύει και στην καλαθόσφαιρα. Ο αθλητισμός είναι για τον κόσμο και με αυτό το μέτρο απωθούμε τους νέους. Δεν έχουμε καν την τεχνική υποστήριξη να έχουμε κάρτα φιλάθλου. Είναι εξωπραγματικό να έχεις κάρτα και να μην υπάρχουν αριθμημένες θέσεις. Είναι εξωπραγματικό να έχεις κάρτα αλλά να γίνονται όσα συνέβησαν στο Παραλίμνι και να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις κάμερες ασφαλείας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE