«Οι δύο παίκτες της Αλκής έχουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ παθήσεις»

«Οι δύο παίκτες της Αλκής έχουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ παθήσεις»

Ο πρόεδρος της Αλκής Άντης Λόππας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τις καταγγελίες των Φραγκέσκου και Λοϊδίδη για χορήγηση ουσιών μίλησε και για τη φύση του προβλήματος των δύο παικτών.

Ο κ. Λόππας πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι η πάθηση του Παναγιώτη Φραγκέσκου είναι «διατατική καρδιομυοπάθεια» και του Παναγιώτη Λοϊζίδη «Μη συμπαγής καρδιομυοπάθεια».

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Λοϊζίδη-Φραγκέσκου – Πρόεδρος Αλκής: «Επαγγελματικές αντιζηλίες – Δεχθήκαμε ανεξήγητη επίθεση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE