ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Νεοφυτίδης μίλησε για το επίκαιρο θέμα Φραγκέσκου, Λοιζίδη και ακόμη δυο παικτών – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ επιστολή, συνάντηση και ΗΧΗΡΕΣ ατάκες!

Ο Νεοφυτίδης μίλησε για το επίκαιρο θέμα Φραγκέσκου, Λοιζίδη και ακόμη δυο παικτών –  ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ επιστολή, συνάντηση και ΗΧΗΡΕΣ ατάκες!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Ώρα για Μπάλα” στη Cytavision το βράδυ της Δευτέρας (5/11).

Αναλυτικά τι είπε:

“Κοινό σημείο και των τριών ποδοσφαιριστών ήταν κάποιες ουσίες που τους χορηγήθηκαν. Ακόμη δεν ξέρουμε αν ήταν παράνομες ή όχι”.

“Όταν μας είπαν ότι τους χορηγήθηκαν με ενδοφλέβιες ενέσεις και ορό, και όχι από τους γιατρούς της ομάδας θέλαμε να το εξετάσουμε”.

“Εμείς επικεντρωθήκαμε στο πρόβλημα και στον εξωτερικό συνεργάτη παρά στην Αλκή. Ο Αντρέας δεν ήταν από την Αλκή για παράδειγμα”.

“Στόχος μας δεν ήταν να πέσει το βάρος στην Αλκή. Εγώ το τόνισα ότι οι δύο ποδοσφαιριστές είναι η κορυφή του παγόβουνου. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και πρέπει να ξεκαθαριστεί τι είναι νόμιμο και τι απαγορεύεται, για τα συμπληρώματα διατροφής, με τον τρόπο που πρέπει να χορηγούνται και ποιοι θα πρέπει να τα χορηγούν”.

“Εμείς δεν είπαμε ότι έχει να κάνει με απαγορευμένες ουσίες. Στόχος μας να περάσουμε το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να προσέχουν το τι παίρνουν και τι κάνουν. Μπορεί κάτι να μην είναι απαγορευμένο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι επιβλαβές για την υγεία”.

“Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι άλογα κούρσας και να παίρνουν τι παίρνουν για να κερδίσουν. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, έχουν και οικογένειες”.

“Υπάρχει μια περίπτωση με ποδοσφαιριστή 3ης κατηγορίας η οποία εξετάζεται και δεν φαίνεται να είναι η ίδια περίπτωση”.

“Όταν βγάλαμε ανακοίνωση για τον Παναγιώτη Φραγκέσκου σαν ΠΑΣΠ για να τον στηρίξουμε πήρα μια επιστολή από την Αλκή που με προειδοποιούσε ότι αν μιλούσα θα μου κινούσε αγωγή και μας είπαν αν έχουμε στοιχεία να τα καταθέσουμε, και αυτό κάναμε”.

“Δεν κατηγορήσαμε κανένα και ούτε είπαμε ότι ήταν αναβολικές οι ουσίες. Οι ποδοσφαιριστές κατάγγειλαν τον τρόπο που τους χορηγήθηκαν οι ουσίες”.

“Είμαστε σε καθημερινή επαφή με την ΚΟΠ και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Ίσως να έχουμε και συνάντηση, έχουμε άμεση ανταλλαγή πληροφοριών. Ήδη οι ποδοσαιριστές κατέθεσαν διάφορα έγγραφα που τους ζητήθηκαν”.

“Θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνουν έρευνες και στις άλλες ομάδες. Δεν κατηγορούμε κανένα. Πρέπει να διαλευκανθεί αυτή η κατάσταση”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο

Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού: Εγκαταστάθηκε κέντρο ελέγχου - Στη μάχη 13 εναέρια μέσα



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top