Πωλητήριο σε δύο ξενοδοχεία στην Λευκωσία

Πωλητήριο σε δύο ξενοδοχεία στην Λευκωσία

Δύο γνωστά ξενοδοχεία της Λευκωσίας αλλάζουν χέρια, ενώ τρίτο, επαναλειτουργεί!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», το ξενοδοχείο City που βρίσκεται εντός των τειχών της Λευκωσίας, επί των οδών Λήδρας και Ονασαγόρου, είναι για πώληση.

Το εν λόγω ξενοδοχείο έχει τιμή πώλησης 1,8 εκατ. ευρώ και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, μεσοπάτωμα και τέσσερεις ορόφους με 32 δωμάτια. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εκτός λειτουργίας αλλά είναι διατηρητέο στην πρόσοψη επί της Λήδρας.

Επίσης, έντονο ενδιαφέρον στο πλαίσιο διαγωνισμού πώλησης, εκδηλώθηκε για το ξενοδοχείο Hilton στην Λευκωσία.

Η υποβολή δεσμευτικών οικονομικών προσφορών έχει προγραμματιστεί για τις 21 Νοεμβρίου.

Αξίζει να αναφερθεί και η αλλαγή που έγινε στο πρώην Holiday Inn. Το εν λόγω ξενοδοχείο μετονομάστηκε σε Wyndham και αναμένεται να επαναλειτουργήσει εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019.

Επενδυτή αναζητεί και το Yiorkio Residence το οποίο έβαλε λουκέτο πριν 10 χρόνια. Σε πλειστηριασμό βγήκε και το ξενοδοχείο στον Πρόδρομο, Βερεγγάρια, χωρίς ωστόσο να βρεθεί αγοραστής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE