Η ΜΤΝ βράβευσε τους νικητές του iWhiz

Η ΜΤΝ βράβευσε τους νικητές του iWhiz

Η ΜΤΝ βράβευσε τους μαθητές και τα σχολεία που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του iWhiz, του καινοτόμου εκπαιδευτικού παιχνιδιού που στόχο έχει την ενημέρωση και εκπαίδευση των μαθητών για τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό (Cyberbullying) και την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Η βράβευση αφορούσε και τις δυο φάσεις του διαγωνισμού για την σχολική χρονιά 2017 – 2018.

Τα σχολεία που κέρδισαν για την Α’ φάση (Φθινόπωρο 2017) ήταν το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως, το Περιφερειακό Γυμνάσιο Ακακίου και το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου. Οι τρεις πρώτοι μαθητές της Α’ φάσης προέρχονται από το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως και το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου.

Τα σχολεία που κέρδισαν για την Β’ φάση (Άνοιξη 2018) ήταν το G.C School of Careers, το Τέρρα Σάντα και το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως. Οι τρεις πρώτοι μαθητές της Β’ φάσης προέρχονται από το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως και το Τέρρα Σάντα.
Οι πρωτεύσαντες μαθητές βραβεύτηκαν με Αpple iPad, ενώ τα σχολεία που κέρδισαν, βραβεύτηκαν με οκτώ Android Tablets το καθένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE